مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول برای سرمایه گذاری

با سلام و خسته نباشید بنده با اقایی در ارتباط بودم ایشون همیشه من رو تشویق به سرمایه گذاری در ارز دیجیتال میکرد زمانی ک خواستم ماشین بخرم با اصرار زیاد از من خواستن ک پولم رو بدم تا سرمایه گذاری کنن 65 میلیون واریز کردم و در رسید بانک نوشتم به عنوان وجه دستی ، ایشون هیچ توضیحی درمورد این که چه سرمایه گذاری میکنند و چه مدت زمان میبره ب من ندادن بعد از مدتی رابطه ما بهم خورد و ب من گفتن برای پولت یکسال باید صبر کنی من صبر کردم و الان 1 ماه تا زمانی ک گفتن پول رو پس میدن باقی مونده . البته الان ب من گفتن هیچ بدهی ب من ندارن و ب ایشون مربوط نیست اگر تا یکماه دیگه مشکلی پیش امد. من تمام چت ها و فیش واریز رو دارم . ایا تا ماه اینده صبر کنم یا زودتر شکایت کنم و با چه عنوان میتونم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا بفرمایید که وجه 65 میلیون را به حساب ایشان وارد کردید یا به حساب شخص دیگری وارد کردید نیازی به صبر تا این مدت نبوده است در صورت امکان میتوانید تماس بگیرید مستندات شما فیش های واریزی و مدارک این ها قابل استناد است و می‌تواند به شما کمک نماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شكايت بفرماييد
و مدارك و تشريح موضوع را تلفني مشاوره فرماييد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
هم میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری از ایشان شکایت کیفری نمایید و هم در دادگاه حقوقی دادخواست مطالبه وجه بدهید. البته باید ثابت کنید مبلغی که پرداخت کرده اید بابت بدهی به ایشان نبوده است.
مؤید باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست مطالبه وجه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هر چقدر زودتر پیگیری کنید به نغع شماست
دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

ابتدا اظهارنامه داده و چنانچه پاسخی نداد اقدام به طرح شکایت نمائید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مستند به فیش واریزی دادخواست مطالبه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هم میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری از ایشان شکایت کیفری نمایید و هم در دادگاه حقوقی دادخواست مطالبه وجه بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ناچارا باید تا سررسید طلب صبر کنید و سپس دادخواست مطالبه بدهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اظهارنامه ای تنظیم کنید و درخواست عودت وجه واریزی را از ایشان نمایید ، در صورت عدم نتیجه از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه ثبت نمایید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت عدم پرداخت به استناد فیشهای واریزی دادخواست مطالبه وجه بطرفیت ایشان مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه تقدیم کنید.