مشاوره حقوقی رایگان - رعایت نکردن حریم همسایه

باسلام خونه مسکونی ما درسمتان سال 81 پایان کارش گرفته شده در سال 96 بدلیل کوچک بودن پذیرایی از حیاط به طول 7/40وعرض4/10به ساختمان اضافه کردیم البته از دیوار 2همسایه یک متر فاصله دازه یعنی دیوار ما چسبیده به دیوار انها نیست ما الان در این مکان زندگی میکنیم وهمسایه ها هم اعتراضی ندارند موقع فروش به این اضافه بنا جریمه ماده 100تعلق میگیره یا باتوجه به اینکه این قسمت جزیی از مکان زندگی ما شده امکان داره حکم تخریب بدهند؟
اگر جریمه تعلق میگیره ما هرچه زوتر اقدام کنیم بهتر است یا باشه هر وقت میخواستیم خونه رو بفروشیم؟ با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری پیگیری کنید تا بررسی شود