مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام بنده یکدستگاه پژو پارس از خودروساز خریداری کردم که نقص داره سیستم ترمزش و بارها و بارها مراجعه کردم و اصلا توجه نکردن و اصرار بر این دارن که درسته و بالاخره منجر به تصادف شده و الانم همچنان عیبش باقی چطور من پیگیری کنم

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... می توانید علیه شرکت خودروساز و... دعوی مناسب طرح نمایید ( تحت عنوان خسارت ناشی از عویب تولید ) مستند به قانون حمایت از مصرف کنندگان و دیگر قوانین