مشاوره حقوقی رایگان - تامین قطعه معیوب خودرو

با سلام
اینجانب شکایتی را در خصوص قطعه معیوب خودرو انجام داده و قبل از صدور حکم قطعی خودرو را فروخته ام
پس از صدور حکم نمایندگی نسبت به تعویض قطعه تماس گرفته و بنده درخواست خود قطعه یا هزینه ان را نمودم که از طرف ایشان رد شده
خواستم بدانم چطور می توانم احقاق حق نمایم حالا که خودرو بنام بنده نیست؟

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

از طریق اجرای احکام اقدام فرمایید.ماده 47 ق اجرای احکام مدنی میگوید شما«میتوانید» کاری را که طرف باید انجام دهد،خود انجام دهید یا هزینه آن را بدون انجامش بگیرید.
این موقعیست که حکم به انجام کاری باشد و محکوم، انجام ندهد.اما اگر حکم به دادن چیزی مانند قطعه ، به شما داده شده باشد، باید قطعه به شما داده شود.
در غیر این صورت باید ثابت کتید که خود تعمیر کرده اید و فاکتورها را به اجرای احکام ارایه و پولش را بخواهید.

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

به تلفن رسیدگی به شکایات شرکت از نمایندگان مربوط زنگ بزنید. اگر نتیجه نگرفتید و قیمت قطعه صرفه اقتصادی دارد می توانید با مشورت وکیل طرح دعوی کنید.