مشاوره حقوقی رایگان - آیا زوجه میتواند دادخواست استرداد شیربها بدهد

سلام من زوجه دوساله که عقد کردم قبل از عقد دومیلیون شیربها تعیین کردیم البته فقط در حضور بزرگان و فامیل های عروس و داماد که برگه ی امضا شده دست زوج است سوال این است ایا بدون ان برگه و فقط با استناد به شاهد ها میتوانم درخواست گرفتن شیربها بدهم من و همسرم قصد جدایی داریم و شیربها کادویی است که داماد به قصد عقد ازدواج به مادر زنش میدهد

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در قانون پيش بيني نشده ولي مانعيتي هم ندارد كمي تلاش زياد جهت اخذ نتيجه ميخواهد