مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ فسخ

سلام.
مستاجر سازمان منطقه آزاد میباشم با قرارداد 15 ساله. مدتی پیش موجر به بهانه عدم پرداخت مسایل مالی خواسته 1. مطالبه خسارت تاخیر تادیه 2. تخلیه و تحویل عین مستاجره 3. مطالبه خسارت دادرسی را نمود که دادگاه رد دعوا را صادر نمود.
موجر بدون درخواست اعتراض در شعبه دیگر خواسته 1.حکم به تنفیذ فسخ قرارداد 2. تخلیه و تحویل عین مستاجره 3.هزینه های مربوط که در خواسته پرونده قبلی هم ذکر شده بود.
بنظر شما آیا این دادخواست میتواند به نفع موجر تمام شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. رای قبلی را به دادگاه ارائه داده و اعلام نمایید که خواسته ایشان رد شده و چنانچه هیچ گونه تخلفی از قرارداد اجاره توسط شما صورت نگرفته باشد علی الاصول دادگاه نمی تواند حکم به فسخ قرارداد صادر نماید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر نمی تواند شما می توانید رای صادره در دادگاه نخستین اسبق را مناط اعتبار حق خود قرار دهید
ضمنن اجاره عقدیست لازم و نمی توان به راحت آن را فسخ نمود

جواد  وطن خواه قولنجي

جناب آقای جواد وطن خواه قولنجي :

سلام درصورت عدم تخلف شما دادگاه به نفع خواهان حکم نمی دهد.