مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام من سال 91 یک ساختمان پیش خرید کردم 4 طبقه 4 واحد که واحد من طبقه 1 هست در قولنامه ذکر شد پارکینگ با انتخاب خریدار من اولین خریدار بودم در سال 93 شخص دیگری طبقه دوم رو خریده در قولنامه اون ذکر شده پارکینگ بدون مزاحم فروشنده تا سال 99 سند نزد و سال 99 تازه سند های تفکیکی رو گرفت که همه به نام خودش بود با توجه به صورت مجلس تفکیکی به من پارکینگ بدون مزاحم داد و به طبقه دوم پارکینگ مزاحم داد که شماره پارکینگ ها در پشت سند قید شده
البته هنوز سند ها به نام سازنده هست
حالا طبقه دوم از فروشنده شکایت کرده و راای دادگاه فروشنده رو الزام به تسلیم و تحویل پارکینگ بدون مزاحم کرده و اجرای احکام حکم به جابجایی پارکینگ من با اون شخص کرده
البته در جریان باشید 2 پارکینگ باقی مانده یکی مزاحم هست و دیگری هم با حکم دادگاه پارکینگ گرفته
آیا این کار اجرای احکام تخلف هست؟
اجرای احکام نمیتونست به جای حکم جابجایی رای به خسارت بدهد؟
اگر این کار تخلف هست من چطوری می تونم از خقم دفاع کنم؟
من هر جا میرم میگن حق با تو هست وکیلم میگه نمیتونن چنین کاری انجام بدن

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اجرای احکام باید در محدوده دادنامه حکم را اجرا کند .