مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی نسبت برخورد با فرد دارای جنون

باسلام عرض ادب عزاداری شماکارشناسای محترم قضاقبول درگاه ایزدمتعال....مختصرعرض میکنم حدودیکسال پیش خیلی تصادفی بادخترخانومی آشناشدم هردومجرد...خیلی بهم وابسته شدخواب من کارشناس بهداشت بودم اون ازمادرایرانی پدراتباع ودرشهرماواقعاکسیونداشتن...هردومصرفکنتده موادنزدیک به 30میلیون این طلاهاشوفروخت واسه هردوهزینه کردچندوقتی طول کشیدتوخونشون مدارک پزشکی وداروهای بودارافرادخواص میخورن دیدم ویک گواهی ازپزشک اعصابوروان معرفی کرده بودبه درمانگردیگراین خانمو...دراین مدت چندین دعوای بدکردن بامن فیزیکی که من به اون گواهی مراجعه کردم دیدم عنوان بیماریه این خانوم پانیک شدیدهستن..من قصدم ازدواج بودبااین فردوقتی اون دعوارودیدم وعنوان پانیک راپایش کردم ازهمکاراواقعامتوجه شدم نمیشه بااین شخص زندگی کرد...علیحال متوجه این شده من اطلاع پیداکردم ازسابقه بیماریش وعنوان میکنم فاصله میخام بگیرم ازت ولی نانجیب خیلی تهدیدمیکنه صدای ضبط شدشو دارم چندین نفرم گفته میخادمنوازبین ببره یاباموادصنعتی حداقل10سال برم ابخنک بخورم...برام باارزشه دوسشم دارم حتی ازنظراجتماعی فاصله زیادداریم ولی نمیتونم باهمسرشکاک ومریض باشم چون اسیب زده منم مثل خودش شدم....حالاازشماکارشناسای عزیزکانون تقاضادارم یه راهنمایی کنیداول اون سودکنه حقی ازش خورده نشه ادامه من باخوبی جداشم...‌‌باتشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جهت کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی دقیق تر درخواست مشاوره نمایید