مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام خواستگاری داشتم که همسرشان فوت کرده و دو فرزند دارند که یکی 17 سال و پسر 12سال
بعنوان مهریه ضمانت از ایشان خواستم برای استحکام زندگی ایشان مهریه 3دانگ منزل و 110 سکه گفتن و موافقت شد، تا اینکه رفتیم آزمایش و خانم وکیلی کلاس که داشتن به ما گفتن قبل از عقد حتما اول دفترخانه اسناد رسمی بنام کنید بعد عقد کنید که نامزد من قبول نکرد، گفت نمیشه بنام کرد شاید سرعقد نیایی و ازدواجمون بهم خورد در حالیکه جهیزیه چیدمان شد اون حدودا 500 میلیون وسایل برای خونه خرید بعنوان جهیزیه گفت دیگه ماشین نفروشم ولی چون بچه ها پیش مادر و خواهرش زندگی میکنن و خرجشون رو میده، اونا رایشو برای ازدواج تغییر دادن و الان من 41 سالمه ازدواجی نداشتم و ما همو خیلی دوست داشتیم ولی نمی‌دونم چکار کنم کلی مشاور رفتم ولی نتیجه نگرفتم هر کدوم چیزی گفتن چی صلاح میدونید لطفاً منو راهنمایی کنید بشدت افسرده و پریشانم شغلشان املاک هست ولی بشدت تلاشگر اهل سفر، مهربان هست

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ضمن سند ازدواج هم می شود با قید پلاک ثبتی تعهد به انتقال 3 دانگ بدهند نیازی به انتقال قبل از ازدواج نیست ....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در عقدنامه سه دانگ خانه
معلوم و معین و با ذکر تمام مشخصات خانه ، به عنوان مهریه ذکر گردد کافی است و لازم نیست
قبل از عقد نکاح حتما در دفترخانه سند مالکیت خانه به نام زوجه انتقال پیدا کند

طبق قانون بلافاصله بعد از عقد نکاح ، زوجه مالک مهریه میباشد و زوج نمیتواند بدون اجازه زوجه خانه را بفروشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لازم نیست قبل از عقدسند بزند در دفاتر ازدواج به محض عقد اقدامات لازم. برای بنام خوردن سند برای شما انجام میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بنده دقیق متوجه نشدم الان خواسته و سوال شما چیست ?

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اون وکیل اشتباه گفته در عقدنامه نامه بنویسه سه دانگ آپارتمان.... متری به شماره پلاک ثبتی ....به ادرس ....کافیه، البته اگر سند اپارتمان بنام زوج باشه

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در مورد سوال حقوقی قید ملک مشخص در سند ازدواج به عنوان مهریه خود دارای اعتبار است ضمن اینکه زوج مکلف میگردد پس از عقد نکاح در دفتر اسناد رسمی نیز جهت انتقال ملک حاضر شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما بعد از عقد میتوانید با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی سند بزنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است از مشاور روانشناس کمک بگیرید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر در عقد نامه قید گردد در صورت عدم آقای تعهد می توانید الزام کنید ، مشکلی نیست
برای اخذ اطلاعات بیشتر می توانید مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در عقدنامه حتما شماره سند آن ملک و متراژ و آدرس دقیق ملک را ذکر کنید و بنویسید ایشان متعهد است سه دانگ را به شما منتقل نماید . بعدها اگر مشکلی پیش آمد می توانید الزام به ایفای تعهد را از ایشان بخواهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در سند ازدواج قید شود مهریه 110 سکه و 3 دانگ خانه با پلاک ثبتی ... و زوج متعهد شود ظرف ... روز نسبت به تنظیم سند رسمی اقدام کند

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام می توانید اقرار نامه رسمی یا سند عادی انتقال از ایشان اخذ نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازی نیست حتما در دفترخانه سند را انتقال دهید
در سند ازدواج مشخصات کامل ملک را قید کنید کفایت می کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ظواهر امر چیز دیگری نشان میدهد گویا هدف از ازدواج بیشتر مالی است تا عاطفی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ازدواج با تمایل و قصد و رضای طرفین صورت میگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در عقد نامه سه دانگ را با مشخصات کامل ذکر نمایید لازم نیست قبل از عقد اقدامی گردد
در خصوص انصراف باید با مشاور در میان بگذارید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اشتباه كرديد
شرايط شما در شرايط فعلي سخت گيرانه بود
به خدا توكل نماييد
اگر مرد زندگي و زحمتكش است

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام در سند ازدواح باید پلاک ثبتی سه دانگ را لحاظ کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه در سند نکاحیه درج شود دیگر جاي نگرانی نیست برای شما
قبل از آن نباید لزوما باشد
با یک وکیل مشورت نمایید و همسو شوید تا همراه شما شود تا متضرر نشوید.