مشاوره حقوقی رایگان - ازاله بکارت

سلام ببخشید پسری ک باهاش دوست بودم‌ گولم زد اغفالم کرد و دختریمو گرفت بهم‌ قول داد بیاد خواستگاری و نیومد.. ازش کلی مدرک عکس فیلم دارم حتی یه بار دور از چشم خونواده رفتیم ازمایش عقد دادیم اما بعد زد زیر حرفاش….
ازش شکایت کردم بنظرتون وقتی ثابت بشه چه حکمی میدن؟ ایا ممکنه مهرالمثل زیاد بزارن که باعث بشه بجای جریمه بیاد عقدم کنه؟؟ من پول نمیخام فقط میخام عقدم کنه که ابروم نره شهرمون کوچیکه وکیل دارم اما وقتی بهش میگم حکم چی میشه میگه نظر قاضیه و نمیدونم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.صرف وعده وعید واغفال شما برای ازاله بکارت دلیل بر این نیست که شما مبری هستید بلکه اگر ثابت شود هردو نفر به جرم رابطه نامشروع مجازات می شوید اگر با رضایت شما بکارت از بین رود هیچ اما اگر ثابت نمایید با زور وعنف بود ارش واجرت المثل تعلق می گیرد.قانون کسی را مجبور به نکاح نمی کند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قانون کسی را مجبور به نکاح نمی کند .اگر جرم ثبات شود برای هردو نفر شما مجازات دارد .اگر بااختیار خود بکارت از بین رفته اجرت المثل وارش در غیر اینصورت هیچ .

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

اگر شخصی برخلاف میل و اراده دختری اورا مجبور به رابطه جنسی کند ،موضوع تجاوز به عنف و در صورت اثبات حکم اعدام متجاوز صادر می شود . البته اثبات این جرم بسیار سخت است . توجه بفرمایید که حتی در صورت صدور حکم سنگین و مطالبه مرد به ازدواج ،چنین ازدواجی شرایط بسیار نامناسبی دارد .

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت ازاله بکارت با اختیار اجرت‌المثل وارش تعلق میگیرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در خصوص تعلق ارش البکاره یا عدم تعلق آن بین فقها اختلاف نظر است و رویه قضایی نیز در این خصوص رویه واحدی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه با رضایت شما انجام شده ارش بکارت و مهر المثل تعلق نمی گیرد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير الزام به عقد نكاح ممكن نيست
و در فرض شما عنف و تجاوز و اكراه ديده نمي شود
ميتوانيد مشاوره تلفني دقيق بگيريد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. دوستی و رابطه نامشروع حتی با وعده ازدواج در حقوق ایران شخص را میری نمیکند و رابطه نامشروع محسوب میشود ک در صورت اثبات هر دو مجازات میشوید. ضمنااغفال نیاز ب بررسی و نظر قاضی دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت عدم رضایت در رابطه مهرالمثل و ارش البکاره تعلق می گیرد
اجباری در نکاح وجود ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت عنف و اجبار و عدم رضایت مهرالمثل و ارش تعلق میگیرد در اغفال فقط باید سلب اراده و عدم رضایت شما به رابطه اثبات شود والا رابطه نامشروع و هر دو مجازات میشوید.