مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب پسر بزرگ خانواده بعنون وصی از طرف پدر در وصیت نامه خودش

با سلام و وقت بخیر خدمت وکلای محترم وبزرگوار
پدرم در وصیت نامه که توسط امام جمعه محل و حضور چند نفر از اعضای خانواده (تعدادی از وراث وصتنامه را امضاء کردن )پسر بزرگ را بعنوان موصی خود انتخاب کرده و در متن وصیتنامه قید شده پسر بزرگم بعنوان وصی در این وصیت نامه موظف است اگر دیون نسبت به بانکها و شخص ثالث داشته باشم از جمله وام بانکی مسکن و غیره را از اموالم پرداخت کند بعدا اقدام به باقی مانده اموالم تقسیم ترکه نماید حالا سوال این است این وصیتنامه در محاکم قضایی مورد قبول است یا نه وراث میتوانند این وصیت نامه را قبول نکنند

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

اگر وصيت مورد قبول احدي از وراث نباشد بايد تاييد و تنفيذش از دادگاه اخذ شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که هر یک از گراز در خصوص وصیت نامه ادعایی داشته باشند طرف مقابل میتواند خلاف آن را از طریق دادگاه مطالبه کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

_ ببینید اصولا پرداخت دیون متوفی از ترکه قبل از تقسیم ارث امری ست قانونی و نیازمند تنظیم وصیت‌نامه ندارد اگر وراث قبل از پرداخت دیون متوفی ترکه را قبول و تقسیم کنند مکلف به پرداخت دیون هستند. ‌
_ وصی ( پسر بزرگ ) می تواند وصیت را رد کند و ماموریت محوله را انجام ندهد ..
_ اگر وصیت‌نامه ضمن گواهی انحصار وراثت ارائه شود و در گواهی درج گردد معتبر است ...