مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروج کردن فرزند توسط مادر

سلام
من با همسرم در حال حاضر دارم زندگی میکنم و یک پسر 3 ساله دارم. خیلی مشکلات داریم اما تا به حال اقدامی برای طلاق نکردیم. اما چند روزه متوجه شدم که همسرم قصد داره به صورت مخفیانه و بدون اینکه من متوجه بشم به همراه پسرم از ایران خارج بشه و در یکی از کشورهای اروپایی پناهنده بشه.
من خیلی نگرانم چون بدون پسرم نمیتونم زندگی کنم.
آیا میتونم پسرم رو ممنوع الخروج کنم ؟
از کجا میتونم استعلام بگیرم و مطمئن بشم که برای پسرم گذرنامه گرفته یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر امکان ممنوع الخروجی وجود ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام خروج از کشور برای اشخاص زیر 18 سال نیاز به اجازه پدر دارد م

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام خیر
برای استعلام می توانید به اداره گذرنامه مراجعه نمایید