مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در دادگاه

سلام . بنده به عنوان خوانده به دادگاه عمومی احضار شدم . چون پلاک ماشین به اسم من هست پلیس کروکی کشیده و اسم راننده نوشته که برادرم هست اما دادخواست برا من ارسال شده و من رو به عنوان خوانده خواستن . در ضمن فقط ماشین ما به ماشین طرف برخورد کرده که ماشین پارک بوده فقط خسارت مالی . ومن در روز موعد نمیتونم حاضر باشم چون شهری دیگه هستم آیا میشه راننده فقط بره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ظاهراً برادر شما به عنوان مقصر و راننده خودرو در پرونده نیست لذا می توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یک لایحه ارسال نمایید و اعلام کنید راننده شخص دیگری بوده که در پرونده به عنوان خوانده تعیین نگردیده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که در موضوع مربوطه طرف موضوع نمی باشید می توانید اعلام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مراتب را طی لایحه تخصصی ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر حتما خود شما باید در جلسه شرکت نمایید
یا لایحه دفاعیه برای دادگاه ارسال نمایید