مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه خسارت ماشین.

باعرض سلام خدمت وکلای محترم.بنده تصادفی داشتم و طرف مقابل مقصرصددرصد شد. حالا برای خسارت ماشین ایشان میگویند ماشین را برایت تعمیر میکنم.ولی طبق نظر استادکار دیگر بدرد تعمیر نمیخوره واگه تعمیر بشه هرروز مشکلی داره.طبق قانون من میتونم بگویم تعمیر را قبول نمیکنم و باید پول ماشین را بهم بدی به قیمتی که من میگم؟یا اگه قراره تعمیر بشه میتونم درخواست کنم طبق نظر من تعمیر بشه؟خسارت افت ماشین چجوری محاسبه میشه؟ممنون از شما وکیل محترم.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر به توافق نرسیدید از طریق محاکم قضایی اقدام به مطالبه خسارت علیه ایشان نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما دا‌دخواست تامین دلیل بدهید تا میزان خسارت توسط کارشناس تعیین شود سپس طبق نظر کارشناس دادخواست بدهید و خسارت را بگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میزان خسارت را کارشناس تعیین می کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را در شورا مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی میزان خسارات وارده بر خودرو و میزان افت قیمت خودرو مشخص گردد

و سپس باید دادخواست مطالبه خسارت و افت قیمت خودرو به طرفیت مقصر مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان خسارت را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است در مورد افت بستگي به مدل دارد