مشاوره حقوقی رایگان - مبايعه نامه بدون كد رهگيری

با سلام و احترام بنده يه آپارتمان خريدم و برای مبايعه نامه ام كد رهگيری گرفتم و در حدود دوسال هست كه در انجا سكونت دارم الان يه نفر ديگه ادعا ميكنه كه قبل از من آپارتمان رو با مبايعه نامه گرفته فقط مبايعه نامه اش بدون كد رهگيری هستش الان مالك اصلی كدوم از ما هستش با تشكر

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اساساً چون شما متصرف هستید و مبایعه نامه شما کد رهگیری دارد قولنامه شما معتبر است ، بهتر است هر چه سریعتر برای گرفتن سند علیه فروشنده دادخواست ارائه بدهید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید هر دو سند بررسی شود علی القاعده خریدار اول البته به شرط صحت