مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه بدون کد رهگیری

سلام.سال 93 مسکن مهری رو با مبایعه نامه خریدم که کد رهگیری نداره،الان برای ترجمه برای سفارت لازم هست که مبایعه نامه کد رهگیری و هولوگرام داشته باشه،آیا میتونم از املاکی بخوام‌که این کارو انجام بده و اونم بدون چون و چرا باید قبول کنه؟
فردشنده هم باید حضور داشته باشه؟چون من الان‌نمیدونم اصلا فروشنده کجاست؟
در ضمن همون‌موقع هم سند وکالت فروش اموال غیر منقول در دفتر اسناد گرفتم،فقط اینکه مبایعه نامه 6دونگ به نام‌خودمه،موقع تنظیم وکالت 3دونگ رو به اسم‌مادرم وکالت دادیم،مشکلی برای مبایعه نامه پیش نمیاد اینجوری؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید کد رهگیری برای مبایعه‌نامه اخذ نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به اداره راه و شهرسازی یا شرکت عمران شهر مربوطه مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مشاور املاک پیگیری کنید.
بدون امضاء فروشنده مشاور املاک قبول نمی کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متن مربوطه حائز اهمیت است....
برای ثبت مجدد حضور دو طرفین الزامی است....

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به بنگاهی که خرید کردید مراجعه کنید میتواند کد رهگیری دریافت کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کد رهگیری مبایعه‌نامه را از بنگاه املاک اخذ نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام لازم به ذکر است که معمولا سفارت های خرجی سند رسمی را قبول می‌کنند نه بیع نامه را این موضوع را اطمینان پیدا کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق همان املاک بر اساس مبایعه نامه ای که تنظیم شده، کد رهگیری اخذ نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بنگاهی که خرید کردید مراجعه کنید میتواند کد رهگیری دریافت کند