مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی

سلام یکی از دوستان بخاطر توهین در فضا مجازی از من شکایت کرده بود اما کار من نیست خط وای فای هست ممکن هک شده باشم اما پیامک قرار نهایی برام صادر شده رفتم شعبه دادیاری برا قرار نهایی بهم چیزی نگفت گفت پیام میدیم حالا وکیل گرفتم قرار نهایی از کجا بفهمم ایا وکیل کاری میکند از قرار نهایی تا مرحله بعد چقدر طول میکشد چرا قرار نهاییم تو ثنا نیست

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
قرارنهایی که دردادسرا صادرمیشود دادسرا ازرسیدگی به موضوع واتهام انتسابی فارغ میشود ولی باید به تایید دادستان یانماینده ایشان دادیاراظهارنظربرسدومعمولا تااظهارنظردادستان دفترشعبه نوع قراررانمی گویند بایدصبرکنید تاپروندتون ازواحداظهارنظربه شعبه ارسال شود