مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما در کار موقت

در مدرسه غیرانتفاعی که تا آخر اردیبهشت قرارداد داشتم ولی به علت اینکه بازرسان بیمه در حین بازرسی اسم منو رد کردن، مدیر از 15 اردیبهشت به من گفت که دیگه مدرسه نروم (البته تمام کتابها را تدریس کرده و تمام کرده بودم). سوال اول: این هست که در متن شکایت از کارفرما در اداره کار میتونم بگم که منو اخراج کرده؟ سوال دوم: آیا در کار موقت میشه ادعای پایان کار و سنوات و بازگشت به کار را کرد؟ سوال سوم: در بازرسی بیمه با اینکه اسم من رو بازرس وارد کرد، آیا در متن شکایت از کارفرما درخواست رد کردن بیمه را از کارفرما بنویسم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سپاس از پاسختون

پرسشگر :

برای اثبات اینکه من در مدرسه از اول مهر مشغول بودم، استشهادیه از اولیا دانش آموزان میتونه کمک کنه. چون فیش حقوقی ندارم و قرارداد هم دستم نیست. و تو لیست بیمه یه روز منو وارد کرده(همون روز بازرسی رو ).

پرسشگر :

در مدارس غیرانتفاعی 24 ساعت تدریس در هفته شامل بیمه کامل 30 روز میشود؟ (مگه نه اینکه ،تو مدرسه بیشتر از 4 الی 5 ساعت نمیشه به دانش آموز تدریس کرد و ماهیتش با کارهای معمولی که 8 ساعت باید انجام شود فرق میکنه؟ )