مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام من شوهرم چند ساله بهم داره خیانت میکنه با دخترزنای زیادی من فقط از واتساپش عکسا چتاش دیدم شکایتش کنم نتیجه ای داره

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،مستندات شما باید قوی باشد مثل صورتجلسه پلیس عکس ،فیلم و چت که اقرار به رابطه شده باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رابطه نامشروع مجازی اصولا رابطه نامشروع تلقی نمی‌شود و اختلاف رویه وجود دارد، اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی دارید میتوانید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید