مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم وسایل منزل

سلام پدرم فوت شده مادرم زودتر پدرم فوت شده برادرم دادخواست داده برا سهمش از خانه پدری منم دختر مجردی هستم ک جای ندارم برم اسباب وسایل منزل استفاده میکنم ک 80درصد وسایل کم کم خودم خریدم الان اسباب خونه هم تقسیم میشه یا من چطور میتونم نزارم تقسیم بشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وسایلی را که خودتان خریداری کرده اید متعلق به شما است و برادرتان حقی ندارد.
خانه پدری نیز بین فرزندان تقسیم می شود که سهم فرزندان پسر دو برابر دختر است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقسیم میشه مگر اینکه با ارایه فاکتور اثبات کنید خودتان تهیه کرده اید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر خودتان خریدید مدارک ارائه دهید تا در تحریر ترکه لحاظ نشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تقسیم میشود مگر با ارائه فاکتور اثبات کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه مستندات مالکیت دارید میتوانید ممانعت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است اول درخواست دهید که کارت شناسایی ان مامور را ببینید و سپس کدملی دهید . مشکلی پیش نمی اید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مالکیت اسباب و وسایلی که خریداری کرده اید برای شماست و تقسیم نمی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتی که وسایل مورد نظر را فاکتور به نام خود دارید شما صاحب آن هستید و شامل ماترک نمی باشد در خصوص مشاوره بیشتر میتوانید تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به فاکتور و شهود استناد نمایید وقتی تحت مالکیت شما باشد جز ماترک محسوب نمی گردد