مشاوره حقوقی رایگان - آدرس اشتباه در سامانه ثنا

با سلام و خداقوت
همسرم به مدت دوماه است که منزل رو ترک کرده ساکن تهران هستیم و منزل پدرش دوکوچه پایین تر از منزل ماست ،من امروز
برای عدم تمکین همسرم به دفتر خدمات قضایی مراجعه کردم و متوجه شدم ایشون ادرس اشتباهی و ادرس میاندواب را داده اند ، وبه من گفتند که دادگاه در انجا تشکیل میشود ، بنده چه باید بکنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موردی ندارد به آدرس ثنا نگاه میکنند و محل تشکیل دادگاه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تعیین آدرس ،دلالت بر اقامتگاه وی است و تاثیری در رسیدگی نخواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
آدرس ثنا ملاک است مگر اینکه بتوانید خلاف آن را اثبات کنید

مهدي  حامدي

جناب آقای مهدي حامدي :

با سلام
ملاک رسیدگی ، ادرس تعیین شده در سامانه ثنا می باشد .