مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن استعلام تلفنی از کارت ملی توسط گشت پلیس

منو چند وقت پیش پلیس گرفت با رفیقم سربازه از من یه رول گرفت بعد گواهیناممو گرفت با گوشی زنگ زد داشت استعلام میگرفت بعدشم ولمون کردن گواهینامم دادن بهم خواستم بپرسم برام سابقه زدن یا خیر مشکلی پیش میاد بعدا آیا برام؟

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
سوال مفهوم نیست ولی صرف توقف توسط پلیس واستعلام مورد نظر نمیتواند سابقه محسوب گردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر سابقه منتفی است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است