مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تادیه خسارت دیرکرد از دادگاه حقوقی

باسلام مدت 38 سال در شرکت پتروشیمی کار میکردم و11 سال پیش خصوصی شد وطبق اصل 44کارکنان نفتی باصندوق نفت ماندند ولی مرجع رسیدگیشون شد اداره کار.
شرکت در زمان بازنشستگی کمترازنصف طلب بابت پاداش سنوات ومرخصی های سوخت شده راپرداخت. وچن ماه به اداره کارم اجعه میکردیم ولیمدارک حق و حقوق اصلی دراختیارن استیم وبلاخره بعد از 8ماه شرکت مجبور به دراختیارگ آستن مدارک شدوطی پنج ماه دوبار محکوم شد با صدور اجراییه مجبور به پرداخت درست 14 ماه بعد باز نشستگی شد.
درخواست تاخیر کردیم در پنج شعله دادگاه. فقط یک شعبه تاخیر رااررمان بازنشستگی حساب کرده وحکم داده ولی برای ماودیگ آن شعبه های دیگراززمان طرح دادخواست دراداره کارا مبدا قراردادند وحکم زدند که 8ماهحق ما نادیده گرفته شده
تعجب این جاست هرقاضی به ماده 533 قانون مدنی استناد کردند یکی از بازنشستگی حساب کرده ولی قظات دیگر از زمان دادخواست بدوی که ضرر بزرگی به مامیخورد .لطفا راهنمایی کنید
و اینکه چرا وحدت رویه درصدور حکم نیست.ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دادخواست اعاده دادرسی اقامه نمایید