مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق از طرف زوجه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران بنده در 12 سال پیش ازدواج کردم و صاحب یک فرزند زیبا هم هستم برای همسرم چون خیلی دوست داشت خانه ای داشته باشد یک واحد آپارتمان خریدم که آن همه سرمایه زندگیم بود و خانه را به نام او زدم
اما حالا که بلطف دولت 2 سال است از کار بیکار شده ام و با اسنپ کار می کنم(( من مهندس ارشد مکانیک با ده سال سابقه بسیارمفیدهستم)) ایشان درخواست طلاق دارند و میگویند این خانه به نام من است باید خانه را ترک کنی،من بفروشم به برادرم بدهم برای مغازه اش جنس بخرد.
سوال من از شما این است آیا همسر می تواند وقتی که منزل را ترک کرده و به نزد پدرش رفته است
مرا نیز از خانه‌ام که به نام اوست بیرون کند ما نزدیک به شش سال است که اینجا هستیم و تمامی اسناد و مدارک موجود است که من تمام پول ها را دادم پول برای خرید خانه پول برای تعمیرات و غیره
سوال و خواهشم از شما بزرگواران این است که اگر همسرم از من شکایت بکند آیا می تواند درخواست کند که این خانه را میخواهد بفروشد و مرا از خانه ام بیرون کند چون فقط به نام اوست و قانونی مرا مجبور کند خانه دیگری را برایش رهن و اجاره کنم
لطفن در صورت امکان سریعتر پاسخم را بدهید
از استرس نزدیک است بمیرم
سپاسگزار

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله متاسفانه باید منزل را ترک کنید
متن انتقال را باید دید که به چه روشی بوده است شاید بتوان به طریقی از شما دفاع کرد