مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق از طرف زوجه

با سلام ، بنده با داشتن حق وکالت در طلاق که در سند ازدواج قید شده ، دادخواست طلاق از طرف زوجه را داده ام خواستم ببینم آیا اگر زوج در جلسه دادگاه حاضر نشود قاضی حکم غیابی طلاق را صادر می کند ؟ و آیا بنده با داشتن حق طلاق مشکل خاصی در مسیر روند پرونده طلاق در دادسرا ندارم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وکالت در طلاق داشته باشید و متن وکالت نامه مورد تایید قاضی باشد معمولا نیاز به حضور زوج برای حکم گواهی عدم سازش نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد وکالتنامه مربوطه دارد
لکن اصولا جای نگرانی نیست برای شما مگر تحت شرایطی خاص....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وکالت دارید که وکیل از طرف زوج بگیرید و مشکلی نیست

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اگر وکالت در توکیل داشته باشین، بهتر است برای همسر خود وکیل بگیرید تا در دادگاه حضور پیدا کند و در حدود اختیارات خود با طلاق شما موافقت نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در عقدنامه ، وکالت در طلاق ، به صورت کامل و با تمام شرایط ذکر شده باشد امکان طلاق وجود خواهد داشت

و وکالت در طلاق باید
وکالت بلاعزل باید و
با حق توکیل به غیر
و اسقاط حق تجدیدنظر خواهی و فرجام خواهی
و اسقاط استرداد دادخواست
و .... ذکر شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وقت شما بخیر خدمت شما عرض کنم ‌بایست در سند ازدواج شرایط به صورت کامل درج شده باشد این یعنی چه

یعنی باید وکالت بلاعزل باشد یعنی خوابیدی تعزل نداشته باشد

باید حق انتخاب وکیل به شما داده شده باشد

و سایر موارد در غیر اینصورت می بایست ایشان حضور داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید با وکالتی که دارید وکیل بگیرید از طرف زوج وکیل باشه تا بتوانید طلاق بگیرید اگر با این شرایط بخواهید طلاق بگیرید و زوج در دادگاه حاضر شود و اعلام کند حاضر به طلاق نیست در این صورت دادگاه با درخواست شما موافقت نمی کند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وکالت در طلاق نیازمند حق تومیل بغیر است اگر حق توکیل دارید از طرف زوج بوکیل دادگستری وکالت دهید و روند پرونده را راحتتر پیش ببرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حق طلاق برای زوجه کاملا شبیه به شرایطی است که زوج راسا اقدام به طلاق می کند و حضور و یا عدم حضور زوجه در مسیر فرآیند طلاق ، هیچ خللی را ایجاد نخواهد کرد. به همین دلیل شما نیز از حق طلاق خود می توانید کمال بهره را ببرید و عدم حضور زوج تاثیری نخواهد داشت .

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
اولا شما باید از طرف همسرتون وکیل بگیرید و اقدام کنید در ثانی شما نمیتوانید هم خواهان باشید و هم خوانده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وکالت جداگانه لازم است.ربطی به دادسرا ندارد.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

با داشتن وکالت نامه می توانید به وکیل دادگستری وکالت دهید تا اقدام شود ....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال شما نیازمند شفاف سازی است یکی اینکه پرونده طلاق ربطی به دادسرا ندارد و در دادگاه خانواده رسیدگی می‌شود دوم اینکه وکالت در طلاق مخصوص زوجه است و مرد نمی‌تواند وکالت در طلاق داشته باشد چرا که حقی است برای خود مرو پس خودش نمی‌تواند به خودش وکالت در طلاق دهد اگر زوجه وکالت در طلاق داشته باشد می‌تواند با مراجعه به دادگاه خانواده خود را مطلقه کند و حکم طلاق صادر می‌شود و سپس در دفتر طلاق حاضر شده و تشریفات طلاق انجام میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید براساس داشتن حق اقدام کنید

علي  خزائي

جناب آقای علي خزائي :

سلام
در صورت عدم حضور رای غیابی است بایستی جلسه تشکیل و قاضی برابر شرائط و اختیارات حق طلاق البته بذل مقداری از مهریه از طرف شما اقدام به صدور رای وپس از قطعیت رای قابل اجرا می باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بعضی قضات وکالت نامه محضری جدااززوجه برای حق طلاقش می‌خواهند
اگرزوج همکاری نکردبجاش وکیل بگیرید وگرنه بایدعسروحرج خودراثابت نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز چون درخواست طلاق وفق ماده 1130 قانون مدنی با زوج یا مرد هستش لذا گرفتن حکم در شرایط شما غیرممکن نیست ولی در صورت اثبات عسر و حرج فرضا

سمانه سبزی کار

سرکار خانم سمانه سبزی کار :

سلام بستگی به متن وکالتنامه دارد اگر با وکالت در توکیل همراه باشد یک وکیل از طرف همسرتان میگیرید و مراحل طلای بدون حضور زوج انجام میپذیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن وکالت طلاق دارد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
در صورت امکان وکیل مع الواسطه از جانب همسرتان بگیرید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر وکالت دارید که دادخواست طلاق توافقی مطرح کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

به نظر دادگاه بستگی دارد که مشخص شود درخواست طلاق از سوی شما با توجه به شروط سند موجب حق طلاق برای شما هست یا خیر و صرف عدم حضور ایشان الزامی به صدور حکم طلاق غیابی از طرف دادگاه را ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که وکالت در طلاق دارید و محضری است میتوانید بدون نیاز به همسر اقدام به طلاق نمایید در غیر اینصورت برای طلاق باید عسر و حرج تان را اثبات کنید صرف نوشتن حق طلاق در سند نکاحیه ارزش چندانی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر مشکلی نیست اگر وکالت داشته ایید رای صادرمیشود البته باید وکیل دادگستری طبق وکالت اخذ نمایید