مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق از طرف زوجه

بعنوان زن میخوام دادخواست طلاق بدهم ولی نمیتونم از خانه بیرون بروم چیکار کنم؟

پاسخ ها :

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام بالاخره باید دفتر خدمات بروید مگر اینکه وکیل بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای طرح دادخواست طلاق ابتدا باید مقدماتی را طی کنید معرفی به بهزیستی جهت مشاوره اولین قدم است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفتر خدمات اقدام کردد یا وکیل اخذ نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم انجام شود

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

در هر صورت یا باید به دفتر خدمات قضایی یا به وکیل مراجعه کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه ثبت نام ثنا داشته باشید امکان تنظیم قرارداد با وکیل در منزل نیز وجود دارد و وکیل پیگیر کار شما خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
وکیل بگیرید تا وکیل برای شما این اقدام را انجام دهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام صرفا باید از طریق دفاتر خدمات قضایی انجام شود یا از وکیل بخواهید این کار را به وکالت از طرف شما انجام دهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل بگیرید
وکیل از راه دور از شما وکالت می گیرد و اقدامات لازم را به عمل می آورد
فقط باید عقدنامه را بهش بدهید
اگر اجازه خروج نمی دهد که مرتکب جرم بازداشت غیر قانونی شده زنگ بزن به 110 البته قبلش با وکیل قرارداد ببندید.

از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید