مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام وقت بخیر، همسرم اعتیاد به شیشه دارد، یکسال و نه ماه است که به منو بچه 15 سالش خرجی و نفقه پرداخت نکرده، از وقتی متوجه شدم که اعتیاد داره درخواست طلاق دادم، الان سوالم اینه که من حق طلاقو دارم، اگر دادگاه رای طلاقمو بده همسرم میتونه اعتراض بزنه جای اعتراض داره، اعتیادش به دادگاه ثابت شده، پرداخت نکردن نفقه هم اعتراف کرده، یه سوال دیگه اینکه من میتونم مهریه و نفقه مو نبخشم و طلاق بگیرم چون مهریه و نفقه هم درخواست دادم، ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. نانچه اعتیاد همسرتان به دادگاه ثابت شده باشد علی الاصول باید حکم طلاق شما جاری شود و میتوانید با بذل بخش کوچکی از مهریه خود طلاق بگیرید. تقاضای طلاق شما منافاتی با دریافت مهریه و نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت نخواهد داشت. پیشنهاد میشود برای فرزندتان نیز مطالبه نفقه آینده را بنمایید

یک وکیل :

سلام بله میتواند اعتراض کند. بله میتوانید تبخشید و طلاق بگیرید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، صرف اینکه اعتیاد شوهر به مواد مخدر اثبات گردد از مصادیق عسر و حرج زوجه به شمار نمی آید بلکه دادگاه مدت معینی برای ترک اعتیاد زوج تعیین می نماید و چنانچه در مدت مزبور ترک اعتیاد ننماید ، آنوقت یکی از مصادیق عسر و حرج به منظور تقاضای طلاق برای زوجه ایجاد خواهد شد و همچنین صرف صدور حکم قطعی پرداخت نفقه نیز از مصادیق عسر و حرج زوجه محسوب نمی گردد مگر اینکه زوج حکم قطعی نفقه را در مهلت مقرر در اجرائیه (ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه) پرداخت ننماید که در آنصورت ، یکی دیگر از مصادیق عسر و حرج زوجه به منظور تقاضای طلاق ایجاد و اثبات خواهد شد .