مشاوره حقوقی رایگان - بستن حساب

سلام من زیر نظر خانواده بهزیستی هستم بخاطر معلولیت شدید دخترم. برای درمان دخترم وام گرفتم در بازپرداخت مشکل خوردم بخاطر هزینه های درمانی دخترم چون نداشتم. صندوق ملل شکایت کرده حساب ام بسته شده مبلغ وام پنج تومن بوده چهارسال قبل و حالا با سود اون چهارده تومن محکوم شدم یعنی دویست درصد کل پول. چطور و کجا باید شکایت کنم. آیا گرفتن اینچنین سودی قانونی هست مگر جرائم بانکی بخشیده نشده. ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر بانک ، سود بیشتر از مصوبه بانک مرکزی تعیین کرده باشد امکان شکایت از بانک وجود خواهد داشت
و شما باید دادخواست ابطال سود مازاد بر مصوبه بانک مرکزی به طرفیت بانک اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر بیشتر گرفته شده بله تشریف ببرید دفتر خدمات قضایی