مشاوره حقوقی رایگان - دو سوال دارم 1 تعیین زمان نوشته های کاربنی وجود دارد ؟ 2- رای

سلام . قراردادی بابت خرید یک واحد آپارتمان بصورت تایپی در دو نسخه تنظیم شده . و دو ماه بعداز امضای قرارداد تغییراتی بوجود آمد که نسخ را روی هم گذاشتیم و بینشان کاربن گذاشتیم و متنی را اضافه کردیم و جاهایی را هم تغییر دادیم . و چون از قبل اصل قرارداد امضا شده بود . و هر کدام از طرفین نسخه خودمان را داشتیم و هر دو نسخه امضای زنده داشته امضای جدیدی نزدیم. نسخه اصلی را فرد مقابل گرفت و بنده نسخه کاربنی را گرفتم و طبق توافق جدید پیش رفتیم . اکنون فرد مقابل ادعا دارد نسخه خودش را ندارد مضاف براینکه این قسمت از توافق دست نوشته جدید را قبول ندارد . و اکنون دقیقا دوسال از این تاریخ گذشته . سوال اول آیا زمان نگارش متن دستی از روی نسخه کاربنی وجود دارد ؟؟ و سوال دوم: من میگم اگه متن دستی را قبول نداری پس نباید 3بندش را اجرا میکردی جنابعالی 3بند از 4 بند توافق دست نویس را انجام دادی و فقط قسمت تخفیف قیمت را قبول نداری . سوال دوم طبق تجربه شما اساتید در این موارد رای دادگاه چیه؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله توسط کارشناس مشخص خواهد شد
و بله اگر جعل است تمام چهار بند جعل خواهد بود