مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن هدایا

سلام من اسفند ماه با پسری اشنا شدم اول گفت قصدم دوستی و اشنایی هست بعدشم گفت ازدواج. خواستگاریمم اومد اما یه بهونه اورد و کلا بهم زد همه چی رو. من براش هم پول کارت به کارت کردم هم گوشی و ریش تراش گرفتم وهم اینکه لباس گرفتم. الان راحت 60میلیون بهش دادم. میگه من تو رو بردم گردوندم و تهدید به مرگ خودش میکنه براش اظهار فرستادم. توجه نمیکنه و میگه هرغلطی میخوای بکن. لطفا بهم بگید چیکار کنم. چون من طلاهام رو فروختم براش الان میخوام چشامو عمل کنم ندارم. ممنونم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر نامزدی را بتوانید ثابت نمایید و فاکتور خرید دارید استرداد هدایا یا قیمت هدایا را مطالبه نمایید .