مشاوره حقوقی رایگان - دوره سربازی دچار بیماری پسوریازیس شدم

با سلام من یگانم تیپ 44شوشتر بود و منطقه عملیاتی محسوب میشد .در حین خدمت دچار بیماری پسوریازیس شدم و به پزشک پادگان مراجعه کردم ومنو فرستادن اهواز. پزشک ارتش اهواز بیماریمو تایید کرد و برام چند روز استراحت پزشکی نوشت .بعد چند ماه بیماریم شدیتر شدوبرای اولین بار اومدم مرخصی از شوشتر ورفتم دکتر پوست و منو فرستاد بیمارستان ارتش شهرمون واونجا بخاطر وخامت بیماریم چند هفته استراحت پزشکی گرفتم و بعد از برگشتنم به یگان بخاطر کسری خدمتم بعد 1 ماه ترخیص شدم .وتا امروز کلی هزینه درمان کردم وتمامی فرصت های شغلی رو بخاطر بیماریم از دست دادم و بعد ی مدتی موهای
سرمم بخاطر بیماریم ریخت وانگشتای دستم کج شدن ومشکل اعصاب پیدا هم کردم و حتی دندونهام هم بخاطر اعصابم که از وضعیت بد زندگیم بخاطر بیماریم ناشی شده بود خراب شدن. چون همه دکترا گفتم تا اخر عمر این بیماری لا علاج باهات هست الان حتی مشکل راه رفتن هم دارم چون مفاصلم درد میکنند .ولی با توجه اینکه بیماری من جز بیماریهای لاعلاج محسوب میشه و تمای مشکلاتی که گفتم ریشه دربیماری من دارن که به تایید پزشکان پوست ودندان و روان پزشکان رسیده‌.آیا من می تونم غرامت نابودی زندگیم و از دست دادن تمامی فرصتهای شغلی و حتی مهاجرتی و صدمات روحی وجسمیم‌از ارتش درخواست کنم ؟ لازم به ذکر هست تمامی مدارکی که من نشون میدن من در پادگان بیمار شدم در پرونده سربازیم موجود هستند.در ضمن هیچ گونه سابقه بیماری پسوریازیس در هیچ یک از اعضای خانواده من حتی تا چن نسل قبل هم نبوده .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
با در دست داشتن مدارک می توانید از طریق مراجع قضایی اقدام نمائید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480