مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

ببخشید ما تو زندگی زناشویی همیشه بحث و دعوا داریم و با اینکه شوهدم بچه دار نمیشه اما همیشه کتک میخورم ازش، میخواستم بدونم چجوری میتونم هم طلاق بگیرم ازش و هم مهریمو بگیرم پنج ساله که خونه داریم اما هنوز بچه دار نشدیم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بچه دار نشدن همسر شما اگر موضوعیست که قبل از ازدواج از آن اگاه بودید برای شما حقی برای درخواست طلاق نیست اما اگر شما این موضوع را بهانه ای برای متارکه خود قرارداده اید باید گفت شما نمی توانید به راحتی طلاق خود را ازهمسرتان بگیرید