مشاوره حقوقی رایگان - حذف اسم فرزند از شناسنامه مادر

سلام 8سال پیش باآقایی مجردازدواج کردم درمحضرشناسنامه ای که اسم شوهرسابق وفرزندازدواج اولم بودارائه دادم‌محضر مهر زد که ببریم اداره ثبت شناسنامه جدیدبگیریم چون اسم شوهردوم رازیرهمان شوهراول اضافه کرد،فردای اون روز قبل ازینکه ببریم لزداخل ماشین سرقت شدوصورتجلسه کلانتری هست،بعدرفتم المثنی بگیرم اداره ثبت صفحه دوم اسم بچه قیدنکرده بودیاحواسش نبود یافکرکردم خب لابدقیدنمیکنن منم ازخداخواسته چون شوهردومم پسربودگفتم مدام جلوچشمش نباشه هیچی نگفتم.الان بعداز8سال کارمون به جدایی کشیده ازم میخوادشکایت کنه به جرم حذف اسم فرزندم ازشناسنامه وکلک زدن به اون؟آیامیتونه؟ومحکوم میشم؟عمدی که نبوده وموقع عقدهم میدونسته بعدش به اون چه ربطی داره؟خلاصه چه شکایتی م یکنه وجرمم چیه وچطورثابت کنم عمدی نبوده وآیابه اون ربط داره یابه دخترم.وجنبه عمومی وخصوصی داره؟محکومبتش چیه

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان شکایت هست اما شما باید عدم سوء‌نیت خود و آگاهی ایشان به بچه دار بودن خود را با شهادت شهود ثابت کنید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . باید دفاع لازم انجام شود و می‌شود نسبت به شما رفع اتهام کرد .
اگر مشهد هستید در خدمتم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکایت از جانب ایشان امکان پذیر می باشد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی دقیق تر می توانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید