مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین در صورت نداشتن خانه (زوج)

سلام من 14٠٠/12/24عقد کردم و عروسیم 14٠1/1/11بود
ما بعد از عروسی رابطه زناشویی داشتیم با همسرم
که بعدا کار به اختلاف کشید که تقاضای طلاق توافقی دادیم،جلسات مشاوره رو هم رفتیم ولی در مرحله دادگاه اقا زد زیر حرفش
که منم برای ترسوندن میخوام مهریه و نفقه بزارم اجرا
حالا که من در دوران عقد هستم و دیگه نمیتونم از حق حبسم استفاده کنم اقا میتونه تقاضای الزام به تمکین بده؟(ایشون خونه ندارن حتی اجاره ای)
میتونم در دادگاه اعلام کنم که اقا منزل مستقل تهیه کنن من راضی به تمکین هستم؟(الان هر دومون در خانه های پدرهامون زندگی میکنیم)
رابطه زناشویی ماهم در هتلی که ماه عسل رفته بودیم اتفاق افتاده....

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
بله مطابق قانون شما می توانید تقاضای تهیه مسکن مستقل نمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
برای اقامه دادخواست الزام به تمکین زوجه ، زوج باید مسکن
مستقل در شأن زوجه همراه با تمام وسائل زندگی آماده نماید و توسط کارشناس رسمی تایید بشود