مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم تمکین توسط اجرای احکام دادگاه

باسلام خدمت شما وقت بخیر.من همسرم دادخواست الزام به تمکین داده ورای صادره غیابی علیه بنده صادرشده متاسفانه گوشیم مشکل داشته هیچ ابلاغیه برای جلسه تمکین متوجه نشدم الان بعددوسال که اجراییه حکم تمکین برام ابلاغ شد واخواهی زدم جلسه برای یکماه بعد برام گذاشته شده ولی قبل جلسه دفاع واخواهی از طرف اجرای حکم مدنی دادگستری ادرس منزل و وسایل همسرم دیدم بعدسه سال که هیچ ادرسی ازش نداشتم منطقه دورافتاده باوسایل قدیمی دست دوم. الان برام اجرای حکم تمکین توسط اجرای احکام دادگاه ابلاغ آمده تاسه روز مهلت دارم الان باید چیکار کنم که این ابلاغ برام امده تو این سه روز میتونم لایحه بزارم روی پرونده که خانه وسایل در منزلت و شان من نیست و با این لایحه جلوی اجرای حکم بگیرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید مراجعه نکنید و اعتراض کنید و منتظر تعیین تکلیف دادگاه بمانید

پرسشگر :

باسلام وخسته نباشین خدمت خانم وکیل. ببخشید اعتراض برای اجرای حکم بزنم پس نیازی نیست لایحه بزارم

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام با ارائه واخواهی به شعبه در خواست توقف اجرا حکم تمکین را بنمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید رجوع نکنید و منتظر حکم باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از شعبه تقاضای توقف اجرا تا زمان رسیدگی به واخواهی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به اجرای احکام اعلام نمایید که حاضر به تمکین هستید و

و برای زوج اظهارنامه ارسال نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ابتدا اعلام کنید که واخواهی کرده اید و وقت رسیدگی دارید و همچنین درخواست کارشناسی منزل معرفی شده توسط زوج را از اجرای احکام داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می بایست در جلسه واخواهی درخواست کارشناسی منزل را می دادید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از شعبه درخواست توقف اجرا تا زمان رسیدگی به واخواهی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با واخواهی در شعبه در خواست توقف اجرا حکم تمکین را بنمایید

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام وقت بخیر
دوست عزیز مشخص میباشد شما حداقل 2 است با همسرتان زندگی نمی‌کنید و اینکه حتی اگر شما در پرونده تمکین محکومیت قطعی بگیرید فقط در نفقه ای که همسرتان باید به شما پرداخت مینمود تاثیر دارد و نسبت به اخذ حق و حقوق دیگر شما تاثیر گذار نیست و دیگر اینکه شما اگر می‌خواهید در تمکین محق شوید خب قطعا نسبت به منزلی که زوج تهیه نموده و اسباب و لوازم و محیط اعتراض نماید و درخواست تعیین کارشناس کنید انشاله نتیجه بخش خواهد بود

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
یکی از مقدمات اجرای حکم تمکین،این است وسایل ولوازم زندگی درشان زوجه باشدلذا میتوانید اعتراض کنید ودرخواست کارشناسی کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در جلسه رسیدگی می بایست ایراد وارد نمایید .

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

باسلام و وقت بخیر . با عنایت به اینکه شما واخواهی نموده اید , با توجه به واخواهی انجام شده واعلام ان به اجرای احکام میتوانید فعلا جلوی اجرای حکم را بگیرید و سپس بعد از نتیجه حکم واخواهی نیز میتوانید بعد از مراجعه دادورز به منزل تهیه شده و نتیجه گزارش ایشان این لایحه را به قاضی اجرای احکام تحویل دهید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فعلا لایحه بگذارید و درخواست کارشناسی نمایید . اصولا می بایست در جلسه رسیدگی تقاضای کارشناسی می کردید . جهت مشاوره بیشتر در صورت تمایل تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

قبلا به سوال شما پاسخ داده شده