مشاوره حقوقی رایگان - چه اتهامی متوجه اشخاص ذیل است

با علم و آگاهی شخص الف سکه بهار آزادی تقلبی را از شخص ب میخرد، همچنین ب تعدادی سکه 500 تومنی رایج را تراشیده و از وزن آن کاهش می کاهد، سپس به شخص ج که از ماوقع اطلاع دارد هدیه داده و ج نیز آنها را صدقه میدهد، ، چه اتهامی متوجه اشخاص الف و ب و ج بوده و مجازات قانونی هر یک مشخصا چقدر می باشد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سوالات شما که تقریبا ده نمونه می باشد بیشتر شبیه سوالات امتحانیست این موارد صرحتا در قانون مجازات آمده است و رویه حقوقی داراه مشاوره موارد عینی است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اینجا دانشگاه نیست این سایت در جهت حل مشکلات حقوقی اشخاص و کمک به انها راهاندازی شده اینگونه سوال ها را از اساتید مربوطه در دانشگاه بپرسید