مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی محاسبه نرخ سکه در اداره پنجم اجرای ثبت اسناد

با سلام بنده طی سند رسمی در دفتر خانه 300 عدد سکه بعنوان طلب رسید گرفتم
تعداد 10 عدد انرا از طریق اجرای ثبت اسناد اداره پنجم به. اجرا گذاشتم
الان میخواستم بدونم نرخ سکه بازار ازاد که مثلا امروز حدودا 28 تومان است با نرخ سکه ای که در اداره پنجم محاسبه میشود فرق میکند

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام وقت بخیر کاربر گرامی محاسبه نرخ سکه در ادارات اجرای اسناد رسمی با استعلام از اتحادیه طلافروشان مشخص می گردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوج مکلف به استرداد عین سکه میباشد
یا قیمت سکه باید طبق نرخ بازار
محاسبه گردد