مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیمانکار

با سلام
طبق قراردادی که با پیمانکار (استا کار) بابت ساخت اسکلت بندی ساختمان دارم و قرار بر این بود که تا پایان تیر کار رو تحویل دهد ولی با تماس هایی که با استا کار گرفته شد ولی ایشان امروز و فردا میکنه و سر کار نمیاد و با توجه به افزایش قیمت مصالح طی این دوهفته خیلی بهم ضرر زده بنده از کجا میتونم پیگیر باشم و شکایت کنم.
اگه شکایت کنم پروژه ساختمان بنده میخوابه یا میتونم با یه استا کار دیگه کار رو ادامه بده
باتشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر قرارداد دارید فسخ کنید در غیر اینصورت با یک پیامک عذر ایشان را بخواهید و از دیگری اتمام پروژه را بخواهید به یاد داشته باشید زمانی می توانید مطالبه خسارت و یا تاخیر انجام تعهد را بخواهید که این موضوع صراحتا قید شده باشد