مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از داور

با سلام. بنده جهت قرارداد مشارکتی به داوری مراجعه نمودیم داور وکیل طرف مقابل بود و من در جلسه نرفتم و اظهارنامه فرستادم که شما وکیلشی ونمیتوانی داور باشی.بعد از مدتی تماس تلفنی داور گرفتن که جلسه داوری نیست فقط خواسته خواهان فسخ قرارداد مشارکت هست تشریف بیاورین تا فسخ بنویسیم ومتاسفانه بنده رفتم در جلسه داوری بعداز اخذ امضا متاسفانه جلسه به سمت دیگری رفت وداور تخلافات زیادی انجام دادن از جمله در خصوص مطلبی که موضوع داوری نبود رای دادن-2-برخلاف اسناد رسمی ثبتی رای دادن-3-برخخلاف نظر کارشناس دادگستری رای دادن وتوجیحشون این بود از اهل خبره نظر گرفتن وهیچ نظر اهل خبره ابلاغ نشد.4-درخصوص دعوای متقابل اینجانب در داوری به هیچ وجح رای صادر نکردند وباز ماند.برخلاف خواسته خواهان که تنفیذ فسخ قرارداد مشارکت بود رای عدم استماع دادن ودر عوض رای فروش مزایده نصف نصف دادن. تقاضای ابطال رای داده شد وشعبه بدوی به صراحت رای داوری باطل اعلام کرد اما شعبه تجدید نظر متاسفانه به دلیل شکلی که شعبه بدوی نباید در ماهیت موضوع شرکت میکرده رای بدوی رو نقض کرد.
1-ایا میتونم دوباره درخواست رسیدگی وبطلان رای رابدهم
2-از داور تهت چه عنوانی میتوانم شکایت کنم ایا به علت اینکه از من هزینه داوری رسیدگی دریافت کرد مبلغ20میلیون تومان اما هیچ گونه رای درخصوص دعوی متقابل من انجام نداد به جرم کلاهبرداری شکایت کنم
ممنون میشم پاسخ کامل بهم بدین

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
موضوع نیاز به بررسی اسناد و مدارک دارد ، منتها چنانچه ایراد شکلی گرفته شده باشد ، امکان مجدد طرح دعوا وجود دارد ، و از داور بابت عدم رسیدگی به درخواست شما نمیتوان شکایت کیفری مطرح نمود و چنانچه تقصیر وی احراز گردد مسولیت مدنی خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای دریافت پاسخ دقیق نیاز به بررسی جزئیات بیشتر پرونده دارد تا با گفتگوی متقابل اظهار نظر گردد