مشاوره حقوقی رایگان - فرار با پسر

دختر برادر شوهرم ک 12 یا 13سالشه فرار کرده با یه مرد 30 ساله ک قبلا زن داشته و بچه هم داره و بچشم تو بهزیستیه و خودشم معتاده بعد اون مرد ب گفته خود دختره تو خواب بهش تجاوز کرده الان دختر رو پدر اورده خونه و افتادن دادگاه پاسگاه چون ب هیچ وجه راضی نیس دخترشو بده ب اون مرد حکم این قضیه چیه دختره اگ بگه میخام باهاش ازدواج کنم قاضی قبول میکنه اگ میشه راهنمایی کنین؟ چون سن قانونی هم نرسیده دختره

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر ، به صرف رضایت و تایید دختر برای ازدواج حکم به ازدواج صادر نمی‌شود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگی به شکایت مطروحه دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر تجاوز به عنف باشد مجازات اعدام خواهد داشت
در غیر این صورت حبس و شلاق خواهد داشت