مشاوره حقوقی رایگان - فرار و عقد زیر سن قانونی

سلام پسرم 17 سالمه مدت زیادی با دختری باهمیم ک ایشون هم 17 سالشه و از بدبختی پدر ایشون بشدت ایشونو اذیت میکنن شکنجه میکنن تهدید به مرگ و مورد اذیت و ازار شدید قرار میدهند و اگر بخواید بگویید بهزیستی قبلا امتحان کرده اشنا دارن داخل بهزیستی و نمیتونه کاری کنه جونش به خطر میوفته و اینکه راهی هست بتونم ایشون رو بیارم پیش خودم کنارهم ادامه بدیم یا راهی باشه عقد کنیم یا صیغه یا هرچیزی ک بتونم بصورت قانونی ایشون رو همسر خود بکنم و قانونی کنار خودم باشه. پدر مادرم راضی هستن هر راهی باشه میتونیم انجام بدیم بجز بهزیستی تا صحبت کردن یا هرچی و اینکه اگر بتونه کاری کنه باکرگیش ازبین بره با اون راه چطور؟ چطور میشود بدون اینکه اسیبی ببینه از خانودش دورش کنم بیارمش پیش خودم

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

از دادگاه خانواده اجازه ادواج بگیرید تا با مشکلات شرعی و قانونی مواجه نشوید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دادخواست صدور حکم ازدواج با شما را بدهد به دادگاه خانواده محل زندگی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در خصوص شکنجه شدن ، دختر خانم می توانند به دادستان عمومی وانقلاب( مدعی العموم) محل خود مراجعه و اطلاع دهد.
در خصوص بقیه سوال می توان گفت خیر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر هرگز اینکار را نکنید از کمک یک وکیل دادگستری بهره مند شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اجازه پدر امکان عقد وجود ندارد.
مگر اینکه از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید.

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

برای عقد شما با ایشون به اجازه پدر دختر نیازمند هستید مگر اینکه عدم اجازه پدر معقول نباشه که میتونید به دادگاه مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دختر دادخواست مجوز برای ازدواج با شما را به دادگاه بدهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر دختر بدوم اجازه پدر حق ازدواج ندارد مگر طبق شرایطی خاص بهتر است قبل از هرگونه اقدامی از مشاورین خانواده کمک بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای قطعی شده باشد خیر . مگر انکه دلیل جدید پیدا کنید و مجددا پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است راه قانونی را طی کرد
ابتدا چاره جز رجوع به روانشناس و بهزیستی و دادستانی نمی‌باشد....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در خصوص ازدواج میبایست از طریق دادگاه محترم اقدام نمایید