مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام خدمت شما ، خواستم بدونم ی پدری به عنوان اینکه بخواد فرزندش و از ارث محروم کنه قبل از فوتش همه اموال بزنه به کس دیگه میشه بعدا اثبات کرد که این اموال ارث پدر هستش یا نه ؟؟؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پدر نمی تواند فرزند خودش را از ارث محروم کند فقط نسبت به یک سوم اموال خودش می تواند وصیت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
هیچ شخصی نمی تواند فرزند خود را از ارث محروم نماید
ولی میتواند قبل از فوت تمام اموال خود را به هر شخصی که بخواهد
انتقال بدهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد