مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدر

سلام وقت بخیر
بابای من هر چی داره میخواد به اسم من کنه چنتا هم فرزند داره بعد فوتش فرزنداش میتونن بگن ما از پدر حق میبریم
میشه توضیح بدین ممنون

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
فرد زنده عاقل و سالم مي تواند اموال خودرا به نام ديگري نمايد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر انتقال در زمان حیات صورت پذیرد شما مالک اموال خواهید بود وجز ماترک محسوب نخواهد شد تا ارثی محقق گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پدر شما می تواند در دوران حیات خودش اموالش را بنام هرکسی که صلاح میداند بکند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

گر انتقال در زمان حیات صورت پذیرد شما مالک اموال خواهید بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچهدر زمان حیات در صحت و سلامت انتقال نمایند خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

.پدرتان در قید حیات تنها میتواند یک سوم اموالش را وصیت کند ولی در قالب دیگر عقود معین منعی ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در قالب وصیت نباشد مشکلی نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از فوت ایشان، ورثه از ماترک ارث میبرند نه از مالی که پدر در زمان حیاتشان به شما انتقال دادند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است صلحنامه یا هبه نامه تنظیم کنید که در این صورت نمی توانند ادعایی داشته باشند.
برای تنظیم صلحنامه یا هبه نامه به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و سند رسمی تنظیم کنید تا بعدا مشکلی پیش نیاد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر مگر شرایط ابطال آن وجود داشته باشد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام خیر . پدر زمان حیات اختیار کلیه اموال خودش را دارد و میتوانید به هرشخص و به هرصورت انتقال دهد و بعد از فوت وراث نسبت به اموال انتقالی هیچگونه حقی ندارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر هر شخصی میتواند در زمان حیات خود ، تمام اموال خود را به اسم هر شخصی که بخواهد
انتقال بدهد

و شما مالک تمام ملک محسوب خواهید شد مگر حجر ایشان احراز و اثبات گردد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورت انتقال اموال در زمان حیات ، بعد از فوت هیچکس حق اعتراض ندارد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد
و کسی نمی‌تواند مدعی شود
متنی تخصصی تنظیم گردد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر اگر در زمان حیات اموال را به شما منتقل کنند بعد از فوت فرزندان دیگر نمی‌توانند مدعی شودن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر به اسم شما بکند ماترک نیست و مشکلی ندارد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

در زمان حیات بله ولی به عنوان وصیت یک سوم اموال

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام در زمان حیات به دفتر خانه اسناد رسمی مراجعه بفرمایید تا سند رسمی تنظیم شود و نیاز به ارائه مشاوره حقوقی قبل از تنظیم سند هست

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

باید به موجب عقد هبه یا بیع باشد ودرقراردآد قید نشه که بابت سهم الارث هست

الهه حسینی

الهه حسینی :

سلام
بله ميتواند و فرزندان ديگر نميتوانند ادعايي داشته باشند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت انتقال قطعی در زمان حیات خیر هیچیک از ورثه حقی ندارند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر به اسم شما سند رسمی بزند و از طرفی محجور نباشد خیر

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام ٫ تا زمانی که در قید حیات هستند می توانند نسبت به اموالشون هر تصمیمی بگیرند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قبل از فوت اگر تمام اموال متوفی به کسی منتقل شود دیگر بعد از فوت ماترکی نخواهد داشت و وراث نمیتوانند ادعایی داشته باشند.