مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال

با سلام اگر پدری 9 فرزند از یک زن اولش داشته باشد که همسر اولش هم فوت شده باشد و از زن دوم هم دو فرزند داشته باشد آیا در قید حیات می تواند کل ارث را به یک نفر از زن اول و دو نفر زن دوم دهد؟ و در اعتراض بقیه فرزندان از ایشان شکایت کند؟
از پاسخگویی شما متشکرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

محروم کردن دیگران از ارث نافذ نیست مگر آن که شخص در زمان حیات خود انواع را به شخص یا اشخاصی منتقل نموده است که اعتراضی بر آن وارد نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر زمان حیات خود می تواند اموال خود را به نام هر کسی که خواست انتقال دهد و هیچکس حق اعتراض ندارد. مگر اینکه سلامت عقل نداشته باشد که در این صورت قابل پیگیری است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در زمان حیات فرد میتواند اموال خود را به هر کس انتقال دهد و کسی حق اعتراض ندارد مگر اینکه خلاف سلامت عقلی وی ثابت شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله افراد در زمان زنده بودن می‌توانند همه اموال خود را به هر کسی که بخواهند منتقل کنند ولی با وصیت فقط تا یک سوم

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در زمان حیات انسان حق هر گونه تصرف در مالش را دارد مگر حکم حجرش را بگیرند و اثبات کنند در زمان‌ معامله محجور بوده.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام پدر میتواند در زمان حیات اموال خود را به نام هر کس انتقال دهد وکسی حق اعتراض ندارد مگر اینکه حجر او ثابت شود اما دروصیت فقط تا یک سوم را از اموال میتواند وصیت نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در زمان حیات انسان حق هر گونه تصرف در مالش را داشته ولی حکم حجرش را بگیرید و اثبات شوددر زمان‌ معامله محجور بوده معامله باطل است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر انسانی در زمان حیات خود میتواند هر تصرفی در اموال خود کند ولی نمیتواند برای بعد از مرگ خود تصمیم بگیرد اگر پدرتان در زمان حیات خود اموال را به اسم برخی فرزندان کند پذیرفته میشود ولی اگر وصیت کند فقط تا یک سوم ان پذیرفته میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تا یک سوم را از اموال میتواند وصیت نماید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

شخص در زمان حیات خود مالک دارایی خود است و اگر در صحت عقل باشد میتواند برای اموال خود تصمیم بگیرد و کسی نمیتواند مانع شود. بحث ارث برای بعد از فوت می باشد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام در زمان حیات میتواند اموال خود را به هرکسی انتقال دهد مگر اینکه حجر وی ثابت شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شخص در زمان حیات اش آزاد است هر گونه نقل و انتقال نسبت به اموالش انجام دهد. مگر اینکه محجور باشد. که این موضوع باید حکم حجر صادر شده باشد. اما اگر وصیت است ، فقط تا 1/3 می تواند وصیت کند

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام ارث زمانی معنی پیدا میکند که شخصی فوت شده باشد حالا اگر شخص در قید حیات بخواهد مالی به یکی از فرزندانش بده بله مختار است هر اقدامی نسبت به کل اموال مینماید و در فرض دوم اگر وصیت نماید که اموال متعلق به یکی از فرزندانش بنام فلانی میباشد تا یک سوم اموال رو میتواند چنین وضعیتی مینماید نسبت به مازاد اگر مابقی ورثه تنفیذ نمایند صحیح است در غیر اینصورت نافذ نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پدر می تواند اموالش را در زمان حیات به هر شخصی ولو غریبه بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پدر می تواند کل اموالش را به هر شخصی که می خواهد منتقل کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پدر در زمان حیات خود در صورت صحت وسلامت عقل می تواند هرگونه نقل و انتقالی انجام دهد اما نمی تواند تحت عنوان وصیت وارثین را از ارث محروم نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پدر می تواند کل اموالش را به هر شخصی که می خواهد منتقل کند