مشاوره حقوقی رایگان - ارسال لایحه در جواب اعتراض تجدیدنظر

سلام طرف مقابل من به رای صادره دادگاه بدوی اعتراض زده و به تجدیدنظر رفته ، من هم حق اعتراض به بعضی مفاد رای صادر شده را دارم ؟ (هنوز وقت اعتراض دارم )
2 - اگه فقط اون اعتراض کنه و من اعتراض نزنم به تجدیدنظر آیا از دادگاه تجدید نظر از من میخان جوابی در پاسخ به لایحه فرد مقابل بدم ؟ اگه جواب نه هست میتونم خودم یه لایحه همینطوری برای بیان یه سری مطالب که قبلا نگفتم از طریق دفتر قضایی یا برم دادگاه تجدید نظر روی پرونده بزارم ؟ ممنون

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

1‌ بله
2‌باید لایحه رو در موعد لازم ارسال کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تجدیدنظرخواهی و منضمات آن از طریق پیامک به شما اطلاع داده می شود و ظرف ده روز مهلت پاسخ به اعتراض ایشان را دارید لذا هر دفاعی وارید ظرف همان مهلت از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر حکم از جهاتی به ضرر شما باشد شما میتوانید تجدیدنظر خواهی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله باید پاسخ بدهید.
اگر شما اعتراض دارید باید جدا اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تبادل لوایح باید انجام دهید تا به هر دو در دادگاه تجدیدنظر رسیدگی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت معترض بودن به حکم صادره می توانید با در دست داشتن دلایل و مستندات از خودتان دفاع نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل