مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه پول

سلام من شکایت ثبت کردم و پرینت بانکی از طریق دفتر قضایی ارسال کردم چون طلبم مبلغ 6میلیون تومان هست ارجاع شده به شورای حل اختلاف مشهد و امروز ابلاغیه اومده که 6برج 9برم برای رسیدگی من چون هزینه راه زیاد میشه میخوام لایحه ارسال کنم من میخوام راهنمایی کنید چجوری لایحه رو بنویسم وچه زمانی ارسال کنم که همان زمان که گفتن دستشون برسه؟ متن لایحه باید چجوری باشه و ایا خود دفتر قضایی میتونه بنویسه لایحه؟ ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از پنل کاربری تقاضای مشاوره کنید تا بعد از بررسی مدارک برای تنظیم لایحه راهنمایی شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
لایحه را بدید وکیل بنویسه و قبل از جلسه رسیدگی از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

لایحه جامع و مانع تنظیم و طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دفتر خدمات همان لحظه به دادگاه ارسال می گردد شما متن را آماده کنید خودشان تایپ می کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

یک لایحه جامع توسط متخصص تنظیم کنید و در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق دفتر خدمات همان لحظه به دادگاه ارسال می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود شما باید لایحه محکم تنظیم نمایید و از طریق دفتر خدمات قضایی
ارسال نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دفتر خدمات همان لحظه به دادگاه ارسال می گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام بهتر است از خدمات تنظیم لایحه استفاده کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لایحه جامع و مانع تنظیم و طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ای که وکیل تنظیم یا بر آن نظارت کند ثبت و ارسال کنید.