مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم زمین ورثه ای

با عرض سلام. یک قطعه زمین به مساحت 5000 متر مربع که بین 2 برادر و 3 خواهر مشاع می باشد. بعد گذشت 15 سال تصمیم به صلح گرفته اند و یک نقشه تهیه و سهم هرکس مشخص شده است و یه متن جامع در دو برگ تهیه شده به عنوان توافق نامه
میخواستیم بریم دفترخونه که ثبتیش کنیم ولی خیلی ها انجان نمیدادن یا کسایی که انجام میدادن مبلغ 10 یا 8 میلیون میخواستن
در یک دفترخانه رفتیم و گفتن فقط گواهی امضا میگیرم آیا کافی می باشد و نیاز به تعریف ملک از نظر شمالا و جنوبا نمی باشد

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دلیل این کار عدم پرداخت مالیات ملک است که دفترخانه ها مجاز به انجا آن نیستند ولی گواهی امضا نیز در صورت مصالحه قانونی است