مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور فروش امضا و مهر زدم اما اجناس تحویل ندادن

سلام
وقت بخیر
من مغازه فروش کولر دارم
بنده برای خرید 15دستگاه کولر از فروشگاهی در تهران، فاکتور فروش خرید 15دستگاه را امضا و مهر کردم و بصورت زبانی قرار شد هنگام تحویل دستگاه به بنده، پول ان را پرداخت کنم (در پایین فاکتور نوشته شده بود اجناس فوق بدون هیچگونه آسیبی تحویل این جانب گردید و مبلغ کل فاکتور مورد تایید و نزد اینجانب به عنوان امانت می باشد و متعهد میگردم عندالمطالبه پرداخت نمایم)

ولی متاسفانه دستگاه برایم ارسال نکردند از این موضوع 3سال گذشت و بنده هم دیگر پیگیری نکردم

بعد گذشت 3سال فروشگاه بابت طلب فاکتور از بنده شکایت کردند
متاسفانه قاضی رای به طرف مقابلم داد، گفت شما امضا و مهر کردید و در زیر برگه نوشته شده اجناس فوق بدون هیچگونه آسیبی تحویل اینجانب گردید ....

بنده محکوم شدم و به اعسار کشید

من تنها کاری که توانستم بکنم این بود شکایتی از فروشگاه طرف مقابلم از شورای حل اختلاف تقاضای مطالبه 15دستگاه کردم

راهنمایی کنید آیا می توانم 15 دستگاه را بگیرم یا نه؟
اگه می شود چیکاری باید انجام بدم؟
متشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دوست عزیز اقرار به دریافت نموده اید و از این رو ببار اثبات با شماست من پیشنهاد می کنم وکیل اختیار نمایید