مشاوره حقوقی رایگان - عوض شدن قفل در توسط شوهر

سلام وققتون بخیر
شوهر من قفل در عوض کرده و من موقع بازگشت ب منزل متوجه شدم ک قفلا عوض شده که من نتونم برم تو خونم. استشهادیه از کلانتری و همسایه ها گرفتمو اظهارنامه بازگشت ب منزل فرستادم برای شوهرم ک میخام بیام سرزندگیم . و شوهرم در اظهارنامه گفته ک زنم ترک زندگی کرده و منم خونه تحویل صاحب خونه دادم در حالی که خونه مال پدرشه و جهیزیه من و حتی لباس و وسایل شخصیم داخل خونس ویک تیکه لباس ندارم
و ایشان تکلیف منو مشخص نمیکنه
نمیدونم چیکار کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول شکایت کیفری اخراج از خانه ، توهین و ترک انفاق بده تا فعلا 6 ماه بره زندان

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به‌ طرق مختلفی می توانید پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا اظهارنامه برای تهیه مسکن
برای زوج ارسال نمایید
و سپس دادخواست الزام زوج به تهیه مسکن و مطالبه نفقه را اقامه
نمایید و ...