مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از ازمون مجدد سنجش

سلام. ضمن سپاس. سوالم اینه. در صورتیکه، دادخواست تنظیمی توسط وکیل مبنی بر نقض ماده ای قانونی و ایین نامه اجرایی مربوطه، به طرفیت سازمان سنجش. قوی، واقعی، و در تمام جهات برپایه استدلال و مستندات قانونی و قابل اثبات باشد. ایا با وجود دادخواست کاملا مبتنی بر قانون ومحرز و بدون ابهام. در رسیدگی در دیوان احتمال موفقیت بالاست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را کامل مطرح کنید تا بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمال موفقیت وجود دارد ولی اعلام نظر نهایی با مقام قضایی رسیدگی کننده می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیرررر
در حال حاضر امکان شکایت در
دیوان عدالت وجود نخواهد داشت زیرا هنوز هیات بدوی سازمان سنجش رای صادر نکرده است
و فقط به بعضی از داوطلبان اعلام کرده که باید در آزمون مجدد که در مهرماه برگزار میگردد شرکت نماید

و شما باید ابتدا با تنظیم لایحه دفاعیه تخصصی ، در هیات بدوی سازمان سنجش ، از خود دفاع نمایید
و ....